Ώρα

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

FINANCIAL TIMES : "Οι πολιτικοί που βρίσκονται σε προεκλογικό ρυθμό να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα"

Ενοχλείται ο ξένος παράγοντας αφού βλέπει ότι οι Ελληνες δεν κάνουν πλάκα αυτή τη φορά αλλά όντως δεν έχουν διάθεση να συσπειρωθούν γύρω από τα δύο μεγάλα κόμματα και να βάλλουν με ανυπομονησία και υπακοή το λαιμό τους στη θηλειά.Την έντονη ανησυχία των Βρυξελλών, αλλά και των διεθνών πιστωτών της Ελλάδας αποτυπώνει δημοσίευμα των Financial Times αναφορικά με τις εκλογές 2012.

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και προσθέτει ότι «οι αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες ανησυχούν ολοένα και περισσότερο ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ μπορεί είτε να μην πετύχουν από κοινού πλειοψηφία στη βουλή είτε να αποκτήσουν μία πολύ ισχνή πλειοψηφία».

«Θα υπάρξει απογοήτευση εντός του κόμματος εάν δεν πάρουμε το 30% των ψήφων, γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον μελλοντικό συνασπισμό» αναφέρει γνωστός πολιτικός της ΝΔ στους Financial Times και συμπληρώνει: «αυτές οι εκλογές είναι πολύ περίεργες, κανένα μεγάλο κόμμα δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέχρι τώρα δυναμική, αντιθέτως, τα ακραία κόμματα φαίνεται ότι προσελκύουν τη νεολαία και τους εξαγριωμένους ψηφοφόρους».

«Ένας αξιωματούχος σχολιάζει οι πολιτικοί που βρίσκονται σε προεκλογικό ρυθμό θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα» αναφέρουν οι FT και συμπληρώνουν ότι «η λίστα (που διέρρευσε από την κυβέρνηση) περιλαμβάνει φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, τη δικαιοσύνη και την παιδεία που θα πρέπει να νομοθετηθούν παράλληλα με το επίμαχο νέο πακέτο περικοπών 11,5 δισ. ευρώ που θα πρέπει να επικυρωθεί τον Ιούνιο από τη νέα βουλή».

ΠΗΓΗ: defencnet.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
αλλάξαν τα πράγματα....
έπρεπε όμως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;;;;;; 
πιστεύω η 7η Μαϊου 2012 θα είναι η πιό ενδιαφέρουσα μέρα για όλους τους Έλληνες......
..........για να μην πω και για όλα τα λαμόγια της παγκόσμιας οικονομίας και της νεοταξικής ιδεολογίας..........
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου