Ώρα

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Μπαράζ επιστροφής των καταθέσεων που έχουν οι Έλληνες σε τράπεζες του εξωτερικού, καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr, δεκάδες πολιτικοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι, έχουν αρχίσει να φέρνουν τα χρήματά τους στην χώρα μας, καθώς θεωρούν πλέον βέβαιη τη φορολόγησή τους από όποια κυβέρνηση εκλεγεί στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε τους συστήνουν και οι οικονομικοί τους σύμβουλοι, με δεδομένο ότι οι πρώτες συνεργασίες της ελληνικής κυβέρνησης με τα κράτη στα οποία εντοπίζονται οι αστρονομικές καταθέσεις των Ελλήνων μεγιστάνων, έχουν ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα.
Πρόκειται για ποσά που προκαλούν ίλιγγο. Ενδεικτικά αναφέρουμε - για να μην λένε πως ευλογούμε τα γένια μας και καλύπτουμε τη "φάρα" μας - τις περιπτώσεις μιας λαμπερής κυρίας της ενημέρωσης, η οποία επαναπάτρισε το... ευτελές ποσό των 180 εκατ. ευρώ από την Ελβετία, αλλά και ενός κυρίου, επίσης μεγάλου ονόματος της ενημέρωσης, που έφερε σε ελληνικές τράπεζες 3 εκατ. ευρώ μέσω Κύπρου.

ΠΗΓΗ : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου