Ώρα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΔΝΤ : ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............

Eπιτέλους ξεκουμπίζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έστω και για μέχρι τις εκλογές και μετά ανάλογα με το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει ή θα πάσει "στα τσακίδια" μια και καλή: Πριν λίγο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις επαφές του με την Ελλάδα ως τις βουλευτικές εκλογές και ότι δεν θα συνεργαστεί με την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία έχει διοριστεί για να διεκπεραιώσει τις τρέχουσες υποθέσεις.

"Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έχουμε επαφές με την (μελλοντική) κυβέρνηση, μόλις αυτή σχηματιστεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέιβιντ Χόουλεϊ. Στην ερώτηση δημοσιογράφου που του υπενθύμισε ότι σήμερα ανέλαβε καθήκοντα μια κυβέρνηση στην Αθήνα, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι το ΔΝΤ υπολογίζει να έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί "μετά τις εκλογές" της 17ης Ιουνίου.

"Το ουσιαστικό είναι ότι η αποστολή μας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία", πρόσθεσε ο Χόουλεϊ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
..............λέτε να γίνει το θαύμα μετά από μόνο 2 χρόνια, ύστερα από τα συνεχόμενα τρομοκρατικά σενάρια με τα οποία μας κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά και σε επικίνδυνες δόσεις;;;;;.........
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου