Ώρα

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ


Σε λίγο θα μας πουν ότι έγινε και ... λάθος στην μετάφραση ή ότι δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, όσο και του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου ή ακόμα και ότι λέει ψέματα ο Έλληνας πρωθυπουργός. Βασικά, αυτό λένε:
Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει σε όλο το μήκος και το πλάτος του ελληνικού πολιτικού φάσματος, το Βερολίνο ... διαψεύδει τα περί πρότασης δημοψηφίσματος από την Μέρκελ και εκπρόσωπος της καγκελαρίας λέει ότι δεν έγινε ποτέ!
Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, σύμφωνα με την οποία η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε ουσιαστικά από τον Κάρολο παπούλια να διεξαχθεί, παράλληλα με τις εκλογές, δημοψήφισμα για το ευρώ, το Βερολίνο προχώρησε σε διαψεύσεις!

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της γερμανικής Καγκελαρίας ανέφερε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι "αναφορές αυτές είναι ανακριβείς"!
Για να γίνει αντιληπτή η έκταση των αντιδράσεων στην Ελλάδα, ακόμα και ο Α.Σαμαράς τόλμησε και ψέλισε κάποια επικριτικά (κομψά, πάντα) επικριτικά σχόλια για την θρασύτατη Α.Μέρκελ...

ΠΗΓΗ : defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :

................ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...................
ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου