Ώρα

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ.....

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας τραυματίας μετά από έκρηξη δέματος που παρέλαβε.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη στο διαμέρισμα του....
πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ένας επιχειρηματίας ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο παραλήπτης και ένοικος του διαμερίσματος, ο οποίος είναι 40 ετών και εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος σε ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εστάλη ως πακέτο μαζί με μια γλάστρα ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο άνθρωπος που τη μετέφερε είναι υπάλληλος εταιρίας κούριερ ή ο ίδιος ο βομβιστής.
Η κατάσταση του θύματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες..  Οι γείτονες ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή και έχουν σπάσει και αρκετά τζάμια της πολυκατοικίας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς που συλλέγουν τα στοιχεία και τμήματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα. Οι έρευνες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κινούνται προς κάθε κατεύθυνση.

Το “χτύπημα” εναντίον του γνωστού και στα κοσμικά στέκια επιχειρηματία σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει “ποινικό” και όχι “τρομοκρατικό” άρωμα, ωστόσο πρόκειται για ένα “χτύπημα” με αναβαθμισμένη “τεχνογνωσία”.

Αυτού του είδους τα “χτυπήματα” δεν γίνονται, λένε, με δέματα βόμβες που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου