Ώρα

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΪΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ....



Γράφει: Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
 
Είναι βουλευτής του Σύριζα, θεωρεί δευτερεύον θέμα το όνομα των Σκοπίων και αποδίδει την όλη διαμάχη σε «συμφέροντα Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία», όπως αποκαλεί τη γειτονική χώρα!
 
Αρκεί, άραγε, το γεγονός ότι η Ιωάννα Γαϊτάνη (περί αυτής πρόκειται) προέρχεται από τη Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, για να δικαιολογήσει το «φάλτσο» της;
Μάλλον ναι. Αν διαβάσει κανείς τη δήλωσή της, με την οποία επιχειρεί να απαντήσει στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον της, θα δει ότι τη στοχοποιούν «οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζών, που καρπώνονται μίζες δισεκατομμυρίων από τους εξοπλισμούς, τους οποίους δικαιολογούν με την καλλιέργεια εθνικισμών και ψεύτικων φόβων στο λαό»!
 
Για λόγους τακτ, μάλλον, παραλείπει το διεθνές σιωνιστικό κίνημα, την Κου Κλουξ Κλαν και τους Ολλανδούς Μπόερς -πιθανώς και τους μοχθηρούς οπαδούς του Αντίχριστου!
Δηλαδή, δεν είναι οι Σκοπιανοί, που μια ωραία πρωΐα έκαναν σημαία τους τον ήλιο της Βεργίνας, ούτε εκείνοι που συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμά τους τον αλυτρωτικό όρο της Μεγάλης Μακεδονίας (που φτάνει έως τη Θεσσαλονίκη), ούτε εκείνοι που έστησαν στις πλατείες τους αγάλματα του Μεγαλέξανδρου.
Όχι είναι οι Έλληνες καπιταλιστές…
 
Δεν θα ήταν παρά μια ακόμη γραφική περίπτωση (από τις τόσες που κυκλοφορούν στη χώρα).
Δεν θα επέβαλε τον σχολιασμό όσων είπε ούτε και το γεγονός ότι πρόκειται για βουλευτή. Μήπως είναι η πρώτη ή η τελευταία που εκστόμισε μιά μεγαλοπρεπή αρλούμπα;
Το θέμα δημιουργείται μόνο επειδή μιλάμε για βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αύριο ίσως γίνει κυβέρνηση.
 
Με δυο λόγια, μάλλον πρέπει να ξαναδεί ο Αλέξης Τσίπρας τη σύνθεση της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Η κυρία Γαϊτάνη δεν είναι η μόνη φωνή που φαλτσάρει -παρέλκει να τις ονοματίσω, τις ξέρουμε όλοι.
 
Εντάξει, τώρα όλα έγιναν εκ των ενόντων και δεν υπήρχε χρόνος για λεπτομερείς αξιολογήσεις, καθώς ο Σύριζα εκτοξεύτηκε από το 4% στο 27%.
Την επόμενη φορά, όμως, θα πρέπει να γίνουν προσεκτικότερες επιλογές, μιας που οι βουλευτές ενδέχεται να στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία.
 
aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου