Ώρα

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ : ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ

Η κλάψα της στην Τσαπανίδου έδειξε την οριστική χρεωκοπία αυτού του κόμματος .
Όταν βγαίνεις με κλάμματα , στην ουσία εκλιπαρείς για την αντιμετωπιση του...''φασισμού'' και έχεις καταντήσει "μάνα ρέιβερ" απλά κάνεις τον κόσμο να γελάει.
Στην αρχή ήταν οι φάπες απο τον Κασιδιάρη αλλά τελικά η Κανέλλη δεν ήξερε ούτε αυτήν...
την εις βάρος της επίθεση να εκμεταλλευτεί .

Βγήκε μια φορά απο κάτω και πλέον σέρνεται στα κανάλια . Πλήρης αδυναμία... απο το ΚΚΕ να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή.
Δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό .

Πως μια θεωρία κι ένα κόμμα τέτοιο αντιμετωπίζεται όχι με κλάψα στα ΜΜΕ στους αστικούς μηχανισμούς καταστολής και στους πολίτες.
Αντιμετωπίζεται με οργάνωση και πολιτική που δεν αφήνει πεδίο δράσης στην χρυσή Αυγή..... δηλαδή στην υποστήριξη των Ελλήνων εργαζομένων και των κατοίκων σε γειτονιές και περιοχές που υποφέρουν από την εγκληματικότητα και την γκετοποίηση.

Το μόνο που κατάφερε η Κανέλλη είναι να γελάσουν όσοι την είδαν και κυρίως να πειστούν πως είναι σε μειονεκτική θέση το κόμμα της.
Και ο κόσμος έχει την τάση να αποφεύγει την κακομοιριά και να πηγαίνει με τους δυνατούς.
egersis2.blogspot.gr

Σχόλιο..Τόσα χρόνια όποιον τολμούσε να ψελλίσει κάτι εις βάρος όλων αυτών που προανέφερα τον χαρακτήριζαν αμέσως ως φασίστα.Τελικά αυτό λειτούργησε ως μπούμερανγκ εις βάρος τους.
Εδώ κολλάει γάντι η παροιμία.."Όποιος δεν κοιτάει το σπίτι του,τότε αυτό θα τον πλακώσει"..

Σειρά μετά το ΚΚΕ όπως φαίνεται θα πάρουν κι άλλα τέτοια κόμματα,μόλις θα ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα...Μόλις αποδειχθεί και ο Τσίπρας ότι είναι του δόγματος ΓΑΠ "λεφτά υπάρχουν".."δεν θα  απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι" κλπ.. τότε θα πέσει και το μεγάλο κλάμα.Και δεν λυπάμαι τους πολιτικούς που θα κλαίνε.Λυπάμαι μόνο τους Έλληνες που τους πιστεύουν και θα κλαίνε από την πείνα και την δυστυχία.
jack the riperr.

ΠΗΓΗ  : eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου