Ώρα

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ : ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.....

Ιδού τα καλά της αμετροέπειας του συνδικαλισμού στην Ελλάδα, κάτι που αφορά τους γνωστούς και μη εξαιρετέους εθνοπατέρες, οι οποίοι χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου που υποφέρει, χωρίς βέβαια να μοιράζονται μαζί του τα χρήματα που βγάζουν οι ίδιοι για να ταΐζουν τις οικογένειές τους. 


Η εξέλιξη συνιστά πραγματική τραγωδία για τη χώρα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η διοίκηση της Χαλυβουργίας προτίθεται εντός της εβδομάδας καταθέτει αίτηση για τη διακοπή των εργασιών της, αφού οι απόπειρες εξυγίανσης «βρήκαν τοίχο»… συνδικαλιστικό.
 
Η Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε, ότι οι εργαζόμενοι είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων που κατανόησαν το πρόβλημα, πλην του Παναγιώτη Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συντάχθηκε με τις αποφάσεις του σωματείου που κρατά κλειστό το εργοστάσιο, παρά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία.
 
Ζήτησε τέλος την παρέμβαση εισαγγελέα για να ανοίξει το εργοστάσιο… Τον κίνδυνο να χρεωθεί σοβαρό πολιτικό κόστος αντιλήφθηκε τουλάχιστον την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας στη ΝΕΤ ζήτησε να κάτσουν σε ένα τραπέζι όλοι και να τα βρουν, οι εργαζόμενοι, η ιδιοκτησία και το υπουργείο.
 
Ποιος θα προστατέψει τους εργαζόμενους… από τους προστάτες;

ΠΗΓΗ : ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου