Ώρα

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα επιτελεία των κομμάτων καταστρώνουν τα εκλογικά σχέδιά τους
Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI τα κόμματα είναι πλέον «ελεύθερα» να κάνουν τον προεκλογικό σχεδιασμό τους. Παρόλο που στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει η σημαντική εκκρεμότητα της εκλογής νέου προέδρου, τα επιτελεία των κομμάτων εξετάζουν ήδη τις πιθανές ημερομηνίες για να καταλήξουν σε εκείνη κατά την οποία θα στηθούν οι κάλπες....


Οι δύο τελευταίες Κυριακές του Απριλίου και οι δύο πρώτες του Μαίου (22ή 29 Απριλίου, 6 ή 13 Μαίου) είναι οι ημερομηνίες με τις οποίες σχεδιάζουν την προεκλογική τους τακτική σε Ιπποκράτους (Ζαλοκώστα για την ακρίβεια όπου βρίσκεται το στρατηγείο Βενιζέλου) και Συγγρού αντιστοίχως. Ακόμα και αν δεν έχει γίνει κάποια τελευταία συμφωνία ανάμεσα σε Λουκά Παπαδήμο, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, η λήξη του PSI εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε αρχικά προβλεφθεί, λύνει τα χέρια του Μαξίμου.

Με βάση τα επόμενα βήματα, μέχρι το τέλος Μαρτίου θα μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η έγκριση και να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές για τη νέα δανειακή σύμβαση και κατόπιν τούτου να έχει εκταμιευθεί και η επόμενη δόση, ώστε να πληρωθούν και τα ομόλογα που λήγουν μέσα στον Μάρτιο. Αν όλα αυτά προχωρήσουν με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες, τότε το πλέον πιθανό σενάριο είναι στις 5 Απριλίου να κλείσει η Βουλή και να προκηρυχθούν εκλογές για μία από τις προαναφερθείσες Κυριακές.

ΠΗΓΗ: http://exofitsio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου