Ώρα

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ : Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση για το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα που καταδεικνύει ότι εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς από ομάδες του υποκόσμου σε πυρήνες εθνικιστικής δράσης, αλλά και "μακρύ χέρι" μυστικών υπηρεσιών εχθρικών προς την Ελλάδα, επιχειρεί να φωτίσει και την συμμετοχή των Αλβανών παρακρατικών στα γεγονότα του 2008.

Η ανάλυση που συντάχθηκε από τον συνεργάτη του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Ιωάννη Μιχαλέτο του κέντρου Radical Islam Monitor in Southeast Europe (RIMSE) και βασίστηκε σε στοιχεία των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας και της ελληνικής αστυνομίας, παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα  για το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα περιστατικά πιθανής ανάμειξης εθνικιστικής και 
οργανωμένης εγκληματικής δράσης αλβανικών ομάδων εντός της Ελλάδας:

"-"Δεκεμβριανά 2008": Εκείνες τις ημέρες είχε σημειωθεί συστηματική λεηλασία καταστημάτων από αλβανικές συμμορίες, όπως και διαδηλώσεις με αλβανικές σημαίες και εθνικιστικά συνθήματα. Είχαν έρθει συντονισμένα στην Ελλάδα και λβανοί μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις.έναντι πληρωμής. Να συμπληρώσουμε ότι και στους εμπρησμούς του Σεπτεμβρίου του 2007 είχε επιβεβαιωθεί η ύπαρξη αλβανικών ομάδων που συμμετείχαν στο κάψιμο ειδικά της Πελοποννήσου.

-"Οκτώβριος 2012": Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα εκδήλωση της λεγόμενης "Ερυθρομαυρης Συμμαχίας". Η συγκεκριμένη "Συμμαχία" έχει αποδεδειγμένες διαπλοκές τόσο με οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις στην Αλβανία όσο και με τουρκικό στοιχείο.

-Μεταξύ 2008-2012 παρατηρείται μια συνεχή δραστηριότητα δημιουργίας άτυπων δικτύων εθνικιστών Αλβανών με μετανάστες εδώ στην Ελλάδα, αλλά μέχρις στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιον "ηγέτη" ή ομάδα και λειτουργούν με τη λογική μιας "προπαγάνδας του δρόμου" προκειμένου να φτιάξουν το υπόστρωμα που χρειάζεται και να μετρήσουν τις αντιδράσεις.

Οι συναντήσεις μεταξύ των μελών λαμβάνουν χώρα ακόμα και σε πλατείες το βράδυ υπό την μορφή "παρεών" που συζητούν και αποφεύγουν συνεστιάσεις και συμπεριφορές που μπορούν να παρακολουθηθούν εύκολα.

Και συνεχίζει η ανάλυση:

Η δράση του αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος διαθέτει σε ότι αφορά την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδος, τέσσερα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ι) Πρώτον, διαπλέκεται με πολιτικούς κύκλους της γείτονας χώρας Αλβανίας αλλά και του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ.
ΙΙ) Αποτελεί εν δυνάμει αποσταθεροποιητικό παράγοντα λόγω των εθνικιστικών τάσεων (Βλ. Τσαμουριά, Μεγάλη Αλβανία)
ΙΙΙ) Έχει σχέσεις με το Τουρκικές εγκληματικές οργανώσεις που με την σειρά τους διαπλέκονται με το τουρκικό κράτος
ΙV) Είναι δύσκολή η ριζική αντιμετώπισή του, λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού Αλβανών υπηκόων στην Ελλάδα, γεγονός που διευκολύνει - προς το παρόν - τη δόμηση "παράλληλων κοινωνιών", όπως και το ικανό αριθμό ανθρώπινου δυναμικού για υποστηρικτικούς λόγους.

Αυτό που έχει κρίσιμη σημασία, είναι ότι πλέον το οργανωμένο έγκλημα αλβανικής προέλευσης, έχει αποκτήσει στέρεες βάσεις στην Ελλάδα και σε περίπτωση σχεδίων αποσταθεροποίησης της χώρας θα αποτελέσει παράγοντα "μισθοφορικού τύπου" με σκοπό να πλήξει τα ελληνικά συμφέροντα.

Στοιχεία (Βασιζόμενα σε εκτιμήσεις της Ελ. Αστυνομίας κατά βάση):

-Η λεγόμενη Αλβανική μαφία ελέγχει περί το 80% της λιανικής διανομής ηρωίνης στην Ελλάδα.

-Ελέγχει περί του 50% τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής διάθεσης χασίς
-Ελέγχει το 90% της εισαγωγής παράνομου φορητού οπλισμού στη χώρα (Καλάσνικοφ, Μακάροφ, χειροβομβίδες)

-Εκτιμάται ότι το 50% των κυκλωμάτων "τραφικινγκ" γυναικών ελέγχεται από Αλβανούς με σχεδόν απόλυτη κυριαρχία στις περιοχές Μεταξουργείου, Παραλιακής, Κέντρου Αθηνών και "γραφείων" συνοδών σε όλα τα μεγάλα αστική κέντρα.

-Το 50% των ένοπλων ληστειών σε σπίτια-καταστήματα-επιχειρήσεις διαπράττεται από Αλβανούς.

-Κατά μέσο όρο τα τελευταία 5 έτη ανακαλύπτονται περι τις 15 κρύπτες όπλων ετησίως που ανήκουν σε Αλβανούς, τα περισσότερα εκ των οποίων στα περίχωρα της Αττικής, στην Ήπειρο και στην Βόρειο-Δυτική Μακεδονία.

- Σε περιοχές όπως την Ομόνοια, Πειραιώς, Πλατεία Βάθης, Αχαρνών, Βάρκιζα, περιοχές Παγκρατίου, Ταύρου, περιοχές Περιστερίου Αλβανικά κυκλώματα πωλούν "προστασία" και διαχειρίζονται το παρεμπόριο "νοικιάζοντας" τον χώρο σε Αφρικανούς και Ασιάτες παρεμπόρους.

- Στην Αττική δρουν 2 Αλβανικά από τα 5 συνολικά οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης κοκαίνης. Ένα δραστηριοποιείτε στο κέντρο και ένα στα Βόρεια προάστια. Τα υπόλοιπα κυκλώματα είναι Ελληνικά.

- Επίσης περί το 30% των παράνομων χαρτοπαιχτικών λεσχών στην Αττική "προστατεύονται" από Αλβανικά κυκλώματα.

- Μία ανερχόμενη τάση των τελευταίων ετών είναι η ολοένα και αυξανόμενη εμπλοκή Αλβανών σε πλαστογραφίες, διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα Ασιατών λαθρομεταναστών και ψεύτικων γάμων για την απόκτηση νόμιμων εγγράφων από αυτούς.

Τα αλβανικά κυκλώματα λειτουργούν ως πραγματικοί παρακρατικοί μηχανισμοί. Εκτελούν επιχειρήσεις αλίευσης πληροφοριών, αντί-κατασκοπείας, έχουν λογιστική υποστήριξη (διαδρομές διαφυγής, οχήματα, ασφαλή σπίτια) χρησιμοποιώντας συνήθως γυναίκες και όχι μόνο της ίδιας εθνικότητας και δρουν συντονισμένα ως προς την εγκληματική τους δράση και όχι παρορμητικά.

Προτού αποφασίσουν μια δράση, εκπονούν πλάνο που συζητείται μεταξύ των μελών και εγκρίνεται από τις "κεφαλές". Δίνουν μεγάλη έμφαση στη συλλογή πληροφοριών και στη δικτύωση με Έλληνες που είναι ευεπίφοροι σε χρηματισμούς ή πιθανοί συνεργάτες, κτλ.

Ο όγκος όλων αυτών των "μαύρων " κεφαλαίων (αρκετά δις ανά έτος) που παράγονται από αυτές τις εγκληματικές δραστηριότητες "ξεπλένονται" με τη βοήθεια Ελλήνων είτε τραπεζιτών, χρηματιστών, κτηματομεσιτών, καταστηματαρχών, κτλ.

Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει μια σημαντική και διεσπαρμένη τάξη ανθρώπων στην Ελλάδα που έχουν άμεσο συμφέρον με το Αλβανικό οργανωμένο έγκλημα και παράλληλα αποτελούν τους "αγωγούς" αυτού για να συλλέγουν πληροφορίες ή να διασυνδέονται με πολυποίκιλα πολιτικά-κοινωνικά δίκτυα στη χώρα.

Βεβαίως το ίδιο και περισσότερο όφελος έχει και το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα που συνεργάζεται εν πολλοίς με το αντίστοιχο Αλβανικό.

Σημείο προσοχής:

Οι "κεφαλές" των Αλβανικών κυκλωμάτων δεν εδρεύουν κατά βάση στην Ελλάδα. Εδώ δραστηριοποιούνται πυρήνες με "εντολοδόχους" και "στρατιώτες".
Ορισμένες "κεφαλές" που ελέγχουν εγκληματικά κυκλώματα στην Ελλάδα

- Γκέργκ Λάτσι
- Οικογένεια Κελμέντι
- Οικογενεια Λιμάνι
- Οικογένεια Αλλούσι
- Οικογένεια Λούκα
- Οικογένεια Σελίμι
- Οικογένεια Κελμέντι
- Οικογένεια Οσμάνι
- Οικογένεια Χάκα

Όλοι οι παραπάνω έχουν διεθνείς δραστηριότητες σε χώρες όπως Ελλάδα, Βαλκάνια, Σκανδιναβία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο κ.α. Γνωρίζουν και έχουν εξυπηρετήσει σχεδιασμούς ξένων μυστικών υπηρεσιών. Έχουν την ικανότητα κινητοποίησης εκατοντάδων σκληροτράχηλων Αλβανών στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο θα τους αποφέρει κέρδος ή εάν "υποχρεωθούν" λόγω διεθνών πιέσεων.

Η γενικότερη επιρροή που υφίσταται η χώρα από τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος συνίσταται και στο προσπορίσμο κάποιου οφέλους από αυτό, προκειμένου να λειτουργήσει ως 5η φάλαγγα στη χώρα, με αφορμή κάποιο ζήτημα τρίτης χώρας ή εξωτερικού παράγοντα".

Τα παραπάνω (που δεν είναι θεωρίες, αλλά συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν συλλέξει με πολλή προσπάθεια και κόπο οι αρχές) κανονικά θα αρκούσαν για να υπάρξει ένα συντεταγμένο σχέδιο αντιμετώπισης της λαβανικής μαφίας, που όπως διαπιστώνουμε εξελίσσεται ταχύτατα σε παρακρατικό μηχανισμό, όπως συνέβη στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά και στα βορειοδυτικά Σκόπια, αλλά ουδόλως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Βέβαια, εκεί είχαν την τύχη να κινούνται εντός συμπαγών αλβανικών πληθυσμών, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν έχουν δυσχέρεια κίνησης: Τουλάχιστον 500.000 Αλβανοί είναι αναπτυγμένοι την δυτική και νότια Ελλάδα, κυρίως.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!
Τα Θεοφάνεια: Μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνεια και Φώτα.
Το όνομα της εορτής προκύπτει από τη φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας, που σύμφωνα με τις Γραφές συνέβη κατά τη Βάπτιση του Ιησού. Στις Δυτικές Εκκλησίες, τα Θεοφάνεια είναι περισσότερο συνδεδεμένα με την προσέλευση και την προσκύνηση των Τριών Μάγων στη Φάτνη της Γέννησης του Ιησού.

Ιστορικό

Όταν ο Ιησούς έγινε 30 ετών βαπτίστηκε στον Ιορδάνη Ποταμό από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που ήταν έξι μήνες μεγαλύτερός του και ασκήτευε στην έρημο, κηρύσσοντας το βάπτισμα της μετανοίας. Τη στιγμή της Βάπτισης, κατέβηκε από τον ουρανό το Άγιο Πνεύμα υπό μορφή περιστεράς στον Ιησού και ταυτόχρονα ακούσθηκε φωνή εξ ουρανού που έλεγε: «Ούτος εστί ο Υιός του Θεού ο αγαπητός, δια του οποίου ευδόκησε ο Θεός να σώσει τους αμαρτωλούς». Το γεγονός αυτό έχουν καταγράψει οι τρεις από τους τέσσερις Ευαγγελιστές, ο Μάρκος, ο Ματθαίος και ο Λουκάς. Αυτή δε είναι η πρώτη και μοναδική εμφάνιση στη Γη της Αγίας Τριάδας, σύμφωνα με τις Γραφές.
Το πότε καθιερώθηκε να εορτάζονται τα Θεοφάνεια δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα. Ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς αναφέρει ότι κάποιοι αιρετικοί Γνωστικοί γιόρταζαν από τις αρχές του δεύτερου αιώνα τη Βάπτιση του Ιησού, κατ' άλλους μεν στις 6 Ιανουαρίου, κατ' άλλους στις 10 Ιανουαρίου. Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος παραδέχεται και περιγράφει την εορτή ως αρχαία πανήγυρη στην Αντιόχεια τη Μεγάλη και ότι από εκεί την παρέλαβαν οι Γνωστικοί. Κατά τον τέταρτο αιώνα, η εορτή των Θεοφανείων γιορτάζεται πλέον με λαμπρότητα σε όλη την Εκκλησία ως εορτή του φωτισμού της ανθρωπότητας δια του Αγίου Βαπτίσματος, απ' όπου και το όνομα «Τα Φώτα», εορτή «των Φώτων».

Τελετές

Δύο είναι οι κυριότερες τελετές των Θεοφανίων:
  • Ο Μέγας Αγιασμός, που λαμβάνει χώρα εντός των Εκκλησιών.
  • Η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, που ακολουθεί τον Μεγάλο Αγιασμό.
  • Ο Σταυρός καταδύεται σε θαλάσσιο χώρο εντός λιμένων, σε όχθες ποταμών ή λιμνών και στην ανάγκη σε δεξαμενές νερού, όπως στην Αθήνα, κατά μίμηση της Βάπτισης του Θεανθρώπου. Η εκδήλωση αυτή στη χώρα μας έχει και πολιτικό χαρακτήρα, καθώς παρίστανται οι Αρχές της κάθε περιοχής. Στην πρωτεύουσα, η επίσημη κατάδυση ορίστηκε να γίνεται από το 1900 στον Πειραιά έναντι της παλαιάς βασιλικής αποβάθρας ή του παλιού Δημαρχείου, σήμερα μπροστά από τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Παρόμοιες τελετές γίνονται σε όλους τους νομούς της χώρας.
Ο εκκλησιαστικός ύμνος που κυριαρχεί την ημέρα και βρίσκεται στα χείλη κάθε πιστού είναι το Απολυτίκιο των Θεοφανείων:
“Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε
η της Τριάδος εφανερώθη προσκύνησις
του γαρ Γεννήτορος η φωνή προσεμαρτύρει Σοι
αγαπητόν Σε Υιόν ονομάζουσα
και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς
εβεβαίου του λόγου το ασφαλές
Ο επιφανής Χριστέ ο Θεός
Και τον κόσμον φωτίσας δόξα Σοι.”

Έθιμα

  • Κάλαντα των Φώτων: Ψάλλονται από τα παιδιά την παραμονή της εορτή σε πολλές παραλλαγές. Οι περισσότερες αρχίζουν με τους στίχους:
    «Σήμερα είν' τα Φώτα και ο φωτισμός / και χαρά μεγάλη και αγιασμός…»
  • Ανέλκυση του Σταυρού (το «πιάσιμο του Σταυρού») από κολυμβητές, τους λεγόμενους Βουτηχτάδες, κατά την τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού. Νεαρά, κυρίως, άτομα βουτούν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν πρώτα τον Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του ιερωμένου, αλλά και να δεχθούν τις τιμές και τις ευχές των συντοπιτών τους. Στον Πειραιά απαγορεύτηκε από τα προπολεμικά χρόνια η ανέλκυση του Σταυρού από βουτηχτές, έπειτα από μια θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ τους. Στις μέρες μας, η ανέλκυση γίνεται από τον Επίσκοπο με την κορδέλα που φέρει ο Σταυρός.
  • Αγιασμός των οικιών από τους ιερείς. Στην Ελλάδα ο αγιασμός γίνεται για πρώτη φορά την παραμονή των Θεοφανίων και λέγεται «Μικρός Αγιασμός» ή «Πρωτάγιαση» ή «Φώτιση». Με την Πρωτάγιαση, ο ιερέας γυρίζει όλα τα σπίτια και με το Σταυρό και ένα κλωνί βασιλικό «αγιάζει» ή «φωτίζει» (ραντίζει) τους χώρους των σπιτιών για να φύγει μακριά κάθε κακό. Παλαιότερα, οι λαϊκές δοξασίες συνέδεαν τον φωτισμό των σπιτιών με την εξαφάνιση των καλικάντζαρων, τους οποίους φαντάζονταν να φεύγουν περίτρομοι με την έλευση του ιερέα, κραυγάζοντας: «Φύγετε να φύγουμε κι έφτασε ο τρουλόπαπας με την αγιαστούρα του και με τη βρεχτούρα του!»
Η εορτή των Θεοφανείων περικλείει άλλωστε και πολλές εκδηλώσεις που αποτελούν διαιώνιση αρχαίων ελληνικών εθίμων. Ο Αγιασμός στη χώρα μας έχει και την έννοια του καθαρμού, του εξαγνισμού των ανθρώπων, καθώς και της απαλλαγής του από την επήρεια των δαιμονίων. Η τελευταία αυτή έννοια δεν είναι αυστηρά χριστιανική, αλλά έχει τις ρίζες της στην αρχαία λατρεία.

Η κατάδυση του Σταυρού, κατά τη λαϊκή πίστη, δίνει στο νερό καθαρτικές και εξυγιαντικές ικανότητες. Οι κάτοικοι πολλών περιοχών μετά τη κατάδυση τρέχουν στις παραλίες ή στις όχθες ποταμών και λιμνών για να πλύνουν τα αγροτικά τους εργαλεία, ακόμη και εικονίσματα. Κατά τη λαϊκή δοξασία, ακόμη και τα εικονίσματα με το πέρασμα του χρόνου χάνουν την αρχική δύναμη και αξία τους, που την αποκτούν όμως εκ νέου από το αγιασμένο νερό. Αυτή ακριβώς η διαδικασία δεν αποτελεί παρά επιβίωση της αρχαίας αθηναϊκής γιορτής των «Πλυντηρίων».

[Πηγή sansimera.gr]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο ΚΟΙΛΙΟΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ...

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήθεν «βασανισμό» ανηλίκου υπηκόου Πακιστάν Προφανώς, στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν διαβάσει καν ...



την διάψευση της καταγγελίας για δήθεν «βασανισμό» 14χρονου (και όχι 11χρονου όπως ισχυριζόταν χθες το ΚΕΕΡΦΑ) υπηκόου Πακιστάν και τις ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν το ψευδές των συγκεκριμένων ισχυρισμών.

Ή ακόμη χειρότερα, θέλουν να παίξουν την ίδια χιλιοπαιγμένη κασέτα, αδιαφορώντας για την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα. Κατά τα άλλα, το να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του για τους… Έλληνες Αστυνομικούς, μοιάζει με ανέκδοτο. Γιατί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετεί αβασάνιστα, ακόμη και όταν αυτές διαψεύδονται, όλες τις καταγγελίες εις βάρος τους, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση. Αλλά είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον τους, όπως τον χθεσινό τραυματισμό αστυνομικών, κατά τη διάρκεια ελέγχων στα Εξάρχεια. Τουλάχιστον, ας σιωπούν αντί να προκαλούν! crimesonair 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα οι ισχυρισμοί για βιαιοπραγία και βασανισμούς ανηλίκων αλλοδαπών από αστυνομικούς στον Ειδικό Χώρο Παραμονής Αλλοδαπών Ανηλίκων Αμυγδαλέζας», απαντά η ΓΑΔΑ. 
Ενημερώνει ακόμη ότι «προχθές (1-1-2013) το βράδυ ένας 14χρονος (και όχι 11χρονος, όπως αναφέρεται στην καταγγελία) αλλοδαπός κρατούμενος, υπήκοος Πακιστάν, επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε από αστυνομικούς της φρουράς στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου ουδέν διαπιστώθηκε και συνεστήθη επανεκτίμηση από παιδίατρο παιδοχειρουργό. Τις πρωινές ώρες της επομένης (2-1-2013) ο ανήλικος επικαλέστηκε εκ νέου κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Παίδων «Π.&Α. Κυριακού», όπου και πάλι δεν διαπιστώθηκε τίποτα και συνεστήθη διαιτητική αγωγή. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας (2-1-2013) μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Γ.Ν. Παίδων «Αγία Σοφία», όπου δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα και συνεστήθη διαιτητική αγωγή». 




eglimatikotita.gr

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΑ : ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;;;

Oι Κουρδικοί πληθυσμοί εκτείνονται σε μια ευρύτατη περιοχή, από την Άγκυρα μέχρι τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Βασόρα. Να γιατί οι Κούρδοι αναδεικνύονται στον πιο σημαντικό ρυθμιστικό παράγοντα στην περιοχή!
 
Στετικά άρθρα: 
Ένα άγνωστο casus belli της Τουρκίας, που σκόνταψε στην αποφασιστικότητα των Κούρδων και πάει να γίνει "φιλία"
Οι ΗΠΑ ιδρύουν ανεξάρτητο Κουρδιστάν, με τη βοήθεια της Άγκυρας και του Νταβούτογλου!!!
 
Του Σάββα Καλεντερίδη
 
Αν και το έχουμε αναφέρει και πάλι σε άλλο μας άρθρο, είναι σκόπιμο να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος λόγος της υποστήριξης που παρείχε και συνεχίζει να παρέχει η Ουάσιγκτον στο νεοϊσλαμιστικό καθεστώς της Τουρκίας, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και στον ίδιο τον Ερντογάν, απέναντι στους κεμαλιστές και τους στρατιωτικούς, είναι η στήριξη της νέας κάστας εξουσίας της Άγκυρας στην πολιτική της Ουάσιγκτον που οδηγεί στην ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους στο Βόρειο Ιράκ-Νότιο Κουρδιστάν.
 
Η στρατηγική των ΗΠΑ από τη δεκαετία του ’80 προέβλεπε την ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους στην περιοχή που θα συμπεριλαμβάνει και τη ‘χρυσοφόρο’ περιφέρεια του Κιρκούκ, το οποίο για να καταστεί βιώσιμο, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει την ενεργό στήριξη της Άγκυρας και του τουρκικού κράτους.
 
Όταν τα τέλη του 1990, παραμονής της Επιχείρησης «Καταιγίδα της Ερήμου», ο Τουργκούτ Οζάλ, που ήθελε των ένωση της Τουρκίας με το Νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ), πίεσε τον τότε αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, Νετζίπ Τορουμτάι, να προετοιμάσει τα απαραίτητα σχέδια για την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο Βόρειο Ιράκ, εκείνος παραιτήθηκε, τονίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα οδηγήσει στην ίδρυση κουρδικού κράτους και στη συνέχεια στο διαμελισμό της Τουρκίας.
 
Τότε, παρά την παραίτηση του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, υπερίσχυσε η άποψη του στρατού, που είναι ο κύριος φορέας που παράγει πολιτική και στρατηγική σκέψη στην Τουρκία, οι μηχανισμοί του οποίου θεωρούνται υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Οζάλ, το 1993, όταν αποπειράθηκε και πάλι να ευθυγραμμιστεί με την πολιτική της Ουάσιγκτον, αποπειρώμενος την έναρξη διαπραγματεύσεων με το ΡΚΚ, με σκοπό την εξεύρεση πολιτικής λύσης για το Κουρδικό.
 
Η άποψη αυτή ήταν κυρίαρχη στις δομές του τουρκικού κράτους και σε όλες τις τουρκικές κυβερνήσεις μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα, όταν η κυβέρνηση Ετζεβίτ, βλέποντας τις προετοιμασίες των ΗΠΑ για ανατροπή του καθεστώτος Σαντάμ και ισχυροποίηση του αυτόνομου κουρδικού κράτους που λειτουργούσε από τότε που ολοκληρώθηκε η επιχείρηση "Καταιγίδα της Ερήμου", δήλωσε με κάθε επισημότητα ότι «η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ την ίδρυση κουρδικού κράτους στο Βόρειο Ιράκ και αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα αποτελέσει αιτία πολέμου».
 
Και επειδή το κεμαλικό κράτος είχε αντιληφθεί ότι η Ουάσιγκτον ετοίμαζε την εναλλακτική πολιτική λύση στην Τουρκία, η οποία θα ευθυγραμμιζόταν με την πολιτική της Ουάσιγκτον και θα αποδεχόταν την ίδρυση κουρδικού κράτους, προχώρησε στην εθνικοποίηση και ριζοσπαστικοποίηση των μηχανισμών της Γκλάντιο, δημιουργώντας την πανίσχυρη ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση «Εργενεκόν», η οποία θα εξουδετέρωνε με τη δράση της την απειλή ανατροπής του κεμαλικού καθεστώτος.
 
Όμως, παρά τη συντονισμένη δράση του κεμαλικού βαθέος κράτους και των παρακρατικών και 
παραστρατιωτικών μηχανισμών της Εργενεκόν, στις εκλογές, το 2002 οι νέοι εκλεκτοί της Ουάσιγκτον, ήγουν, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και ο Ερντογάν, κατέλαβαν την εξουσία και παρά το «ΟΧΙ» στο νομοσχέδιο της 1ης Μαρτίου 2003, που προέβλεπε τη χρησιμοποίηση των λιμανιών και του εδάφους της Τουρκίας, για την εισβολή του αμερικάνικού στρατού από Βορρά στο Ιράκ, βήμα προς βήμα έβαλαν ως στόχο το ξήλωμα της Εργενεκόν και των άλλων μηχανισμών του κεμαλικού βαθέως κράτους, για να εξουδετερωθούν οι αντιστάσεις.
 
Το 2009, όταν η διαδικασία αυτή έφθασε σε ικανοποιητικό επίπεδο, όταν δηλαδή ξηλώθηκαν οι μηχανισμοί της Εργενεκόν και αποδυναμώθηκε σημαντικά ο κεμαλικός παράγοντας, η κυβέρνηση Ερντογάν άρχισε να προσαρμόζει την πολιτική της Τουρκίας στο ζήτημα του Βορείου Ιράκ σε εκείνη της Ουάσιγκτον, για να φθάσουμε σήμερα να μιλούμε για απόλυτη σύμπλευση, αφού η Τουρκία, όπως κατήγγειλε πρόσφατα ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Νουρί αλ Μαλίκι, έδωσε εντολή στους Τουρκομάνους του Κιρκούκ να στηρίξουν τον Μπαρζανί και το κουρδικό κράτος στο δρόμο για την ανεξαρτησία.
 
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε πρωτοχρονιάτικα ο επικεφαλής του κουρδικού λόμπι στην Ουάσιγκτον, Peter Galbraith, πρώην γερουσιαστής και στενός συνεργάτης του νέου υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, που δήλωσε στην εφημερίδα Χουρριέτ ότι «Έφθασε η στιγμή να αποκτήσουν οι Κούρδοι ένα ανεξάρτητο κράτος και ότι αυτό θα γίνει με συναινετικό διαζύγιο, κατά τα πρότυπα του Σουδάν, όπου το Νότιο Σουδάν αποσχίσθηκε από το Βόρειο και κέρδισε την ανεξαρτησία του.»
 
Και ο Αμερικανός πρώην γερουσιαστής συνεχίζει: «Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσει στο διαμελισμό της Τουρκίας, η οποία μπορεί να παίξει έναν θετικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ερμπίλ-Βαγδάτης.... όσον αφορά το ΡΚΚ, αυτό πρέπει να το λύσει μόνη της η Τουρκία. Το ΡΚΚ τι ζητάει; Γενική Αμνηστία, συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, πολιτικά δικαιώματα στους Κούρδους. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να κάνει η Τουρκία....»
 
Όσο για το τι μπορεί να κάνει η Τουρκία για την πολιτική επίλυση του Κουρδικού και τη συνεννόηση με το ΡΚΚ, θα το δούμε στο άρθρο μας στην «κυριακάτικη δημοκρατία».
Εφημερίδα "δημοκρατία"
 
infognomonpolitics.blogspot.gr

ΠΗΓΗ : ellinonpaligenesia.blogspot.gr

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ.....

Οι βασικοί στόχοι και ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύει να κυβερνήσει τη χώρα, εφόσον στις επόμενες εκλογές η πλειοψηφία των Ελλήνων  πολιτών επιλέξει τα αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα ηνία της εξουσίας και αναδείξει τον ίδιο στην πρωθυπουργία, παραθέτει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, την οποία παραχωρεί στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει φυσικά και για το πρόσφατο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική, που επικρίθηκε και σχολιάστηκε, κυρίως όμως δίνει έμφαση στις στρατηγικές επιλογές διακυβέρνησης, με έμφαση στην οικονομία και την ανακούφιση των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί από την πολιτική του Μνημονίου.

“Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται σήμερα μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την κοινωνική συνοχή, και θα πάρει ριζοσπαστικές πολιτικές αποφάσεις. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για μια μεγάλη σύγκρουση.
Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είναι το 2013 η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος. Θέλουμε να αλλάξουμε, όχι μονάχα την ασκούμενη πολιτική, θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Η εναλλαγή στην κυβέρνηση με την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι απλά μια συνηθισμένη εναλλαγή. Θα είναι αλλαγή καθεστώτος. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του λαού αλλά και τη δύναμη των προγραμματικών μας αναλύσεων, προκειμένου να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια πορεία διεξόδου για την Ελλάδα, με την κοινωνία όρθια”, σχολιάζει με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά… αντιγράφει ρητορικά το σύνθημα της “πολιτικής αλλαγής” που είχε χρησιμοποιήσει η Νέα Δημοκρατία το 2004, στη θυελλώδη πορεία του Κώστα Καραμανλή προς την πρωθυπουργία, μέσω των εθνικών εκλογών της 7ης Μαρτίου 2004.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΟΝΔΙΝΟ : ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....

ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ...


Γιατί απαγορεύεται στην κόρη τους να φοράει την μαντήλα... 

Μήνυση κατά του ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου του Αγίου Κυπριανού που λειτουργεί κοντά στο Λονδίνο κατέθεσε ζευγάρι μουσουλμάνων, λόγω της απαγόρευσης στην κόρη τους να παρακολουθεί μαθήματα φορώντας την παραδοσιακή ισλαμική μαντίλα. 

Οι γονείς της εννιάχρονης μαθήτριας λένε ότι η παρουσία της κόρης τους χωρίς κάλυψη της κεφαλής μπροστά σε άνδρες δασκάλους τώρα που πιστεύουν ότι έχει μπει στην εφηβεία είναι αμαρτία και ότι η απαγόρευση από το σχολείο συνιστά παραβίαση των θρησκευτικών της ελευθεριών. 

Η διεύθυνση του σχολείου απαντά ότι το ζευγάρι είχε ενημερωθεί για τους κανόνες λειτουργίας κατά την εγγραφή της κόρης τους πριν από δύο χρόνια, όταν πήρε μεταγραφή από ιδιωτικό σχολείο. Η διευθύντρια Κέιτ Μαλιόκο δηλώνει ότι ο κανονισμός για την ένδυση των μαθητών είναι σαφής και συμφωνημένος με τους γονείς. 

Το δημοτικό σχολείο του Αγίου Κυπριανού στο Κρόιντον, νοτίως του Λονδίνου είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό κρατικά χρηματοδοτούμενο ολοήμερο σχολείο στην Αγγλία που δίνει έμφαση στην ελληνορθόδοξη διδασκαλία, προσφέροντας μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού. Ιδρύθηκε το 2000 με τη στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Μεγάλης Βρετανίας και Θυατείρων. Επίσημα στοιχεία της περασμένης εβδομάδας τα ανέδειξαν ως το καλύτερο σχολείο της περιοχής.

Ισχύουσα οδηγία της βρετανικής κυβέρνησης αναφέρει ότι οι διευθύνσεις των σχολείων θα πρέπει «να ενεργούν με τρόπο λογικό» ως προς την αποδοχή διαφόρων πεποιθήσεων που σχετίζονται με ρούχα, κόμμωση και θρησκευτικά σύμβολα που φέρουν οι μαθητές. Προστίθεται ωστόσο ότι οι διευθυντές των σχολείων έχουν την ύστατη εξουσία περιορισμού της ελευθερίας των μαθητών να εκδηλώνουν τη θρησκευτική τους πίστη όταν τίθεται θέμα υγείας, ασφάλειας ή προστασίας άλλων μαθητών. Πηγή: skai.gr 

stoxos.gr
 
ΠΗΓΗ :  ellinonpaligenesia.blogspot.gr

ΣΚΟΠΙΑ : Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ !!!!!!!!!!!

Παροξυσμό έχουν στα Σκόπια, με την αλλοίωση της Ιστορίας, και έτσι επιδιώκουν να οικειοποιηθούν ακόμα και τον Κύριο Ιησού Χριστό!

Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα!!!

«Νομίζω αυτή… η πραγματική τοποθεσία που γεννήθηκε ο Ιησούς και όχι στη Βηθλεέμ κοντά στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο αρχαιολόγος Αβραάμ Γιάκοφ σε ιστοσελίδα των Σκοπίων, σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα Τρούντ. Η μυστηριώδης τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο χωριό Βητλεέμο, όπου εκεί βρίσκεται ο υπό κατασκευή οδικός άξονας που οδηγεί στα Τίρανα.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή», λέει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να αλλάξει την ιστορία.

Αν συνεχίσουν έτσι θα ανακαλύψουν ότι Σκοπιανοί ήταν και ο Μωάμεθ, ο Βούδας, ο Κομφούκιος, και άλλλοι ιδρυτές θρησκειών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ.....

 
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει νεαρές λευκές γυναίκες που βασιζόμενες στην αμερικάνικη εμπειρία, μιλούν για το εν εξελίξει πρόγραμμα δημογραφικής αντικατάστασης, που ορίζεται από το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία (βλ. άρθρο ΙΙ της Διεθνούς Σύμβασης για τη Γενοκτονία του 1948), η οποία διεξάγεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις κυβερνήσεις των «σύγχρονων» ευρωπαϊκών κρατών, καθώς και όλων των δυτικών κρατών.

Μετάφραση video : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ:

Έχω σκεφτεί πολύ για μια φράση που έχω ακούσει: Ότι ο «αντι-ρατσιστής» είναι απλά μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό. Όλα αρχίζουν να έχουν νόημα.

Λένε ότι είναι «αντι-ρατσιστές», αλλά αυτό που πραγματικά είναι, είναι αντι-Λευκοί.

Για σκεφτείτε το.

- Κανείς δεν λέει ότι μια μαύρη γειτονιά χρειάζεται περισσότερη «πολυμορφία». Κανείς δεν λέει ότι μια ασιατική γειτονιά χρειάζεται «πολυμορφία». Μόνο οι λευκές γειτονιές λένε ότι χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία».

 - Κανείς δεν λέει ότι μια μαύρη εκκλησία χρειάζεται περισσότερη «πολυμορφία». Κανείς δεν λέει ότι οι ασιατικές εκκλησίες χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία». Μόνο οι λευκές εκκλησίες, λένε ότι χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία».

- Η Μαύρη υπερηφάνεια θεωρείται καλή και υγιής και φυσιολογική. Η Ασιατική υπερηφάνεια θεωρείται καλή και υγιής και φυσιολογική. Αλλά αν εγώ δείξω την υπερηφάνεια για την φυλή μου, τη Λευκή φυλή ... λένε ότι είμαι μια ναζίστρια που θέλω να σκοτώσω έξι εκατομμύρια Εβραίους.

- Εάν μια μαύρη γυναίκα θέλει να έχει δεσμό με άτομο της φυλής της αυτό είναι αποδεκτό. Αν μια Ασιάτισσα θέλει να κάνει δεσμό με άτομο της φυλής της είναι αποδεκτό. Αλλά αν εγώ θέλω να κάνω δεσμό και να παντρευτώ άτομο μέσα από την φυλή μου, τη Λευκή φυλή με λένε «ρατσίστρια».

- Oι μαύροι πολιτικοί ανοιχτά παραδέχονται ότι εργάζονται προς το συμφέρον των ανθρώπων τους. Οι ισπανόφωνοι πολιτικοί ανοιχτά παραδέχονται ότι εργάζονται προς το συμφέρον των ανθρώπων τους. Αλλά εάν ένας Λευκός πολιτικός παραδεχτεί ανοιχτά ότι εργάζεται προς το συμφέρον των ανθρώπων του, θα ξεσπάσει εθνικό σκάνδαλο, δημόσια κατακραυγή, και θα τον πετάξουν έξω από την πολιτική.

- Στο δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο, το λύκειο, το πανεπιστήμιο μου είπαν ότι η φυλή μου, η Λευκή φυλή ήταν η αιτία για όλα τα προβλήματα του κόσμου.

- Τώρα, πολλοί από εσάς έχετε δουλειές όπου κάποιος από τις μειονότητες μπορεί να πει πράγματα που θα σας κάνει να σας απολύσουν αμέσως. Αυτή ή κατάσταση υπάρχει για τους λευκούς και μόνο για αυτούς. Τα λευκά παιδιά, και μόνο τα λευκά παιδιά, επηρεάζονται από αυτό. Και μόνο οι Λευκές χώρες το κάνουν αυτό.

- Οι Αζτέκοι κατέκτησαν πολλές γειτονικές τους ινδιάνικες φυλές, έκαναν ανθρωποθυσίες και κρατούσαν σκλάβους. Ωστόσο, οι "αντι-ρατσιστές" δεν λένε ότι πρέπει οι Μεξικανοί να "απολογούνται αιωνίως", και ότι θα πρέπει τα εδάφη τους να πλημμυρίσουν βίαια με μη Μεξικανούς μετανάστες που θα αναγκαστούν να τους «αφομοιώσουν».

- Η Οθωμανική Αυτοκρατορία επιτέθηκε στους λευκούς Σλάβους και πήρε πολλούς από αυτούς ως σκλάβους. Σε τέτοιο βαθμό, που έχουμε τη λέξη "σκλάβος" από τους Σλάβους. Ωστόσο, οι "αντι-ρατσιστές" δεν λένε ότι οι Τούρκοι πρέπει να "απολογούνται αιωνίως" και να δεχτούν τα εδάφη τους να πλημμυρίσουν από μη-Τούρκους.

- Η παγκόσμια ιστορία είναι ένα ουράνιο τόξο βίας (δηλ. η βία δεν γνωρίζει χρώμα και φυλή). Ωστόσο, είναι όλοι οι λευκοί και μόνο οι λευκοί που δαιμονοποιούνται για αυτή τη βία.

- Ο «αντι-ρατσιστής» είναι μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό. Αντισταθείτε σε αυτή την κατάσταση χρησιμοπιώντας αυτό το μάντρα (στιχάκια).

- Η Αφρική για τους Αφρικανούς.

- Η Ασία για τους Ασιάτες.

- Οι λευκές χώρες για ΟΛΟΥΣ.

Όλοι λένε ότι υπάρχει αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα.

Όλοι λένε ότι το ΦΥΛΕΤΙΚΟ αυτό πρόβλημα θα λυθεί μόνο, όταν οι κάτοικοι του Τρίτου Κόσμου ξεχυθούν μέσα σε λευκές χώρες, και ΜΟΝΟ σε Λευκές χώρες.

Η Ολλανδία και το Βέλγιο είναι εξίσου γεμάτα κράτη όπως η Ιαπωνία και η Ταϊβάν. Αλλά κανείς δεν λέει ότι η Ιαπωνία και η Ταϊβάν θα λύσουν αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα φέρνοντας εκατομμύρια τριτοκοσμικών μεταναστών και θα αφομοιωθούν μαζί τους.

Όλοι λένε ότι η τελική λύση στο ΦΥΛΕΤΙΚΟ αυτό πρόβλημα είναι όταν ΚΑΘΕ Λευκή χώρα και ΜΟΝΟ Λευκές χώρες «αφομοιώσουν» (όπως μέσω της επιμειξίας) όλους αυτούς τους μη-λευκούς.

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα; Και ότι αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν εκατομμύρια μη-μαύρων πήγαιναν σε ΚΑΘΕ μαύρη χώρα και ΜΟΝΟ σε μαύρες χώρες;

Πόσο καιρό θα πάρει ο καθένας να συνειδητοποιήσει ότι δεν μιλάμε για ένα ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα. Μιλάμε για την τελική λύση στο ΜΑΥΡΟ πρόβλημα; Και πόσο καιρό θα πάρει ο κάθε λογικός μαύρος άνθρωπος να το παρατηρήσει αυτό; Και μόνο ένας ψυχοπαθής μαύρος δεν θα αντιδρούσε σε αυτό.

Αλλά αν σας πω την προφανή αλήθεια για το εν εξελίξει πρόγραμμα γενοκτονίας κατά της φυλής μου, της λευκής φυλής, οι φιλελεύθεροι και οι «αξιοσέβαστοι συντηρητικοί» θα  συμφωνήσουν ότι είμαι μία ναζίστρια που θέλει να σκοτώσει έξι εκατομμύρια Εβραίους.

Λένε ότι είναι «αντι-ρατσιστές», αλλά αυτό που είναι, είναι αντι-Λευκοί.

Ο «αντι-ρατσιστής» είναι μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό.

“Anti-racist” is a codeword for anti-White.

ΠΗΓΗ : redskywarning.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
η γενιά των εικοσάρηδων από ότι φαίνεται μάλλον αρχίζει να ξυπνάει....αλλά λίγο άργησε
δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μηνύματος είναι πράγματι ρατσιστές αλλά αυτά που λένε είναι η πραγματικότητα στις Η.Π.Α. και δυστυχώς στην δυτική Ευρώπη και ακόμα χειρότερα αν παρατηρήσεις προσεκτικά και στην Ελλάδα................( ακόμα βέβαια τα πράγματα είναι σε εμβρυακό στάδιο αλλά τα μηνύματα μας τα βομβαρδίζουν σε μεγάλο βαθμό και μεγάλη συχνότητα )
....................................
...........................................
...............................................
ευτυχισμένο το 2013...................!!!!!!!!!!!!