Ώρα

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ : ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Διαψεύδει ο πρώην υπουργός και πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος το ενδεχόμενο να ηγηθεί νέου κόμματος που θα κινείται "δεξιότερα" από τη ΝΔ σε μία προσπάθεια να αναχαιτιστεί η προέλαση της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια κρατάει και μία "πισινή" με την φράση "Επί του παρόντος", αλλά το γενικό ύφος της απάντησής του σε σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε το defencenet.gr ήταν απορριπτικό.

"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλακώ στην πολιτική, επί του παρόντος, τουλάχιστον. Ούτε μου έχει γίνει κρούση, ούτε θα συμφωνούσα σε μία τέτοια κίνηση αν μου γινόταν. Τόσο τον Π.Ψωμιάδη, όσο και τον Κ.Μαρκόπουλο, δεν τους γνωρίζω καν προσωπικά. Ίσως να τους έχω χαιρετήσει κάπου, κάποτε, αλλά μέχρι εκεί. Απορώ γιατί διακινούνται τέτοια σενάρια τώρα. Νιώθω στρατιώτης και θέλω να μείνω στρατιώτης"
ήταν η απάντηση του Φ.Φράγκου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καλή εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι επαφές για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού υπό την ηγεσία του Φ.Φράγκου, έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρωταγωνιστές στο εγχείρημα οι Κ.Μαρκόπουλος και Π.Ψωμιάδης

Σύμφωνα με μία μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 35%, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μάλλον κάποιοι βιάζονται να "κάψουν" τον στρατηγό με κομματικές εμπλοκές. Ο Φ.Φράγκος θεωρούμε ότι είναι πολυτιμότερος ως "εθνική εφεδρεία".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ : ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;;;;;

Την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς.

Στη συζήτηση μάλιστα πολλοί εκ των «συνδαιτυμόνων» βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. «Ένας Παπάγος χρειάζεται», λέει χαρακτηριστικά πρώην στέλεχος της ΝΔ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι υπάρχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό και σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αποδοχής στο σύνολο των ερωτηθέντων ξεπερνούν το 35%.

ΠΗΓΗ : trelokouneli.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
αν είναι να κατέβει στην πολιτική ο κύριος Φράγκος ας το κάνει με πρόσωπα που θα διαλέξει ο ίδιος και φυσικά να είναι πρόσωπα που έχουν δει τη βουλή μόνο από την τηλεόραση.........
κανείς δεν θα εμπιστευθεί ένα κόμμα γεμάτο τυχοδιώκτες της βουλής ανεξάρτητα από το ποιός θα βγαίνει μπροστά ώς πρώτος του κόμματος καθώς ο κόσμος παίρνει υπόψην του και ποιοί υπάρχουν δίπλα σε αυτόν ( χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Καμένος )

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ : ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ

Έκθεση-μαϊμού κάποιων Ευρωπαίων πολιτικών για τα δικαιώματα της «τουρκικής μειονότητας» που δήθεν παραβιάζονται συστηματικά από τη χώρα μας…

Στήθηκε στις Βρυξέλλες (σε χώρο του ευρωκοινοβουλίου) από κάποιους ευρωβουλευτές μαζί με δύο πρακτόρικες οργανώσεις τουρκοφρόνων, την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) και το κόμμα DEB της Θράκης. Στην αρχή της συνόδου είχε παρουσιασθεί μία έκθεση, την οποία είχαν συντάξει οι εν λόγω ευρωβουλευτές, δηλαδή ο διευθυντής της ΜΚΟ HRWF (Human Rights Without Frontiers – “Ανθρώπινα Δικαιώματα Δίχως Σύνορα”) Βίλι Φότρ, ο Φρανσουά Αλφονσί και ο διευθυντής της FUEN (Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Λαών) Χανς Χάινριχ Χάνσεν, που στο διάστημα 16-20 Οκτωβρίου επισκέφτηκαν την ελληνική Θράκη – μετά από πρόσκληση της ABTTF - και συνάντησαν όλο τον…ανθό των ενθάδε τουρκοφρόνων.

Στην έκθεση αυτή – με τίτλο «Οι εθνοτικά Τούρκοι στην Ελλάδα, μια μουσουλμανική μειονότητα»  – που παρουσίασε ο Βίλι Φοτρ, γίνεται λόγος για τα προβλήματα που δήθεν αντιμετωπίζει η μειονότητα στα επίπεδα της εκπαίδευσης, της ίδρυσης συλλόγων, της θρησκείας και της ελευθερίας των ΜΜΕ. Εμείς σας παραθέτουμε σήμερα λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτής της (λέμε τώρα) «έκθεσης» από το proxeneio-stop.org, που τις αλίευσε από δημοσίευμα του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» στις 6/12/2012 (μετάφραση tourkikanea.gr).

Απολαύστε το:
   
«Η ελληνική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1990 ακολούθησε πολιτική αφομοίωσης
Ο Φοτρ ανέφερε πως η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης αφέθηκε κληρονομιά στην Ελλάδα από την Οθωμανική αυτοκρατορία με την συνθήκη της Λοζάνης και ότι την δεκαετία του 1990 οι ελληνικές κυβερνήσεις στην βάση της θέσης πως δεν υπάρχει εντός των ελληνικών συνόρων εθνοτικά τουρκική κοινότητα, άσκησε μια πολιτική αφομοίωσης και για αυτό τον λόγο απαγόρευσε την επίσημη χρήση του όρου ¨τουρκική μειονότητα¨.

Η νηπιακή εκπαίδευση να προστεθεί στο σύστημα μειονοτικής εκπαίδευσης

O Φοτρ στην αναφορά του στην οποία παραθέτει τα στοιχεία που αποκόμισε από την επίσκεψη του στην περιοχή τον Οκτώβριο του 2012, ανέφερε πως με βάση την συνθήκη της Λοζάννης η μειονότητα έχει το δικαίωμα να ιδρύει δικά της σχολεία, αλλά ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις με διάφορες πολιτικές το κατέστησαν ιδιαίτερα προβληματικό. Ο Φοτρ ανέφερε πως η διδακτέα ύλη, τα σχολικά βιβλία και ακόμη και οι δάσκαλοι έχουν περιορισμένη πρόσβαση στις εκπαιδευτικές πηγές της τουρκικής γλώσσας. Ο Φοτρ αναφερόμενος στο θέμα των δίγλωσσων νηπιαγωγείων, είπε πως συναντήθηκε με τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου του Εχίνου Χασάν Κουράκ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την θέση του επειδή δέχτηκε στο σχολείο 20 παιδιά που δεν είχε γίνει η εγγραφή τους επειδή δεν είχαν πάει στο κρατικό νηπιαγωγείο, και συμβούλεψε την ελληνική κυβέρνηση πως για να λυθεί οριστικά το θέμα πρέπει η προσχολική εκπαίδευση να ενταχθεί στο σχολικό σύστημα μειονοτικής εκπαίδευσης.

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να άρει όλα τα εμπόδια στην χρήση τα λέξης ¨τουρκικός¨

Στην αναφορά ο Φοτρ εξετάζοντας το θέμα της ελευθερίας συνεταιρίζεσθαι, εκθέτει τις παρατηρήσεις του σχετικά με τις προσφυγές στο ΕΔΑΔ των συλλόγων που έκλεισαν ή δεν τους επετράπη να λειτουργήσουν λόγω του όρου ¨τουρκικός¨ στην επωνυμία τους, όπως και για την σημερινή διαδικασία. Στις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των συλλόγων ο Φότρ ζήτησε από τις ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ και να άρουν κάθε εμπόδιο για την χρήση του όρου ¨τουρκικός¨ το μέλλον.
  
 Όπως και οι υπόλοιπες αναγνωρισμένες θρησκείες, πρέπει και οι μουσουλμάνοι να μπορούν να εκλέγουν τους θρησκευτικούς τους ηγέτες

Ο Φοτρ σχετικά με το θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας και των μουφτήδων, ανέφερε πως παρά το ότι οι αναγνωρισμένες θρησκείες στην Ελλάδα επιτρέπεται να εκλέγουν τον θρησκευτικό τους ηγέτη, η μουσουλμανική μειονότητα στερήθηκε αυτού του δικαιώματος. Ο Φοτρ στην αναφορά γράφει πως η ελληνική κυβέρνηση με νόμο του 1991 άρχισε να διορίζει μουφτήδες, χωρίς να υπολογίζει την αναγνωρισμένη με την συνθήκη της Λοζάνης αυτονομία.

Ο Φότρ που συναντήθηκε με τους εκλεγμένους μουφτήδες και εξέτασε τις δικαστικές υποθέσεις των μουφτήδων Ιμπραήμ Σερήφ και Μεχμέτ Αγκά, συμβούλεψε την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει και στην μουσουλμανική μειονότητα το ίδιο δικαίωμα που ισχύει και για τις άλλες επίσημες θρησκείες.

Να καταργηθούν οι περιορισμοί στην ελευθερία των ΜΜΕ

Ο Φοτρ σχετικά με το θέμα της ελευθερίας των ΜΜΕ, εξέτασε τις βαριές ποινές αποζημίωσης που επιβλήθηκαν στις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ και ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να τιμωρούνται μόνο οι περιπτώσεις σοβαρής προσβολής. Ο Φοτρ ερευνώντας τις ποινές που επιβλήθηκαν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Kral FM και Tele Radio FM, ζήτησε να υπάρξει σεβασμός στην ελευθερία έκφρασης των τουρκικών ΜΜΕ και από την ελληνική κυβέρνηση να διαφυλάξει την διαφορετικότητα των απόψεων».

Απίθανο το πνεύμα…αμεροληψίας, αν ο κύριος Φότρ είχε τουρκικό διαβατήριο αμφιβάλλουμε εάν θα πρόσθετε κάτι παραπάνω. Ο αξιότιμος κύριος Φοτρ έχει ακούσει τους όρους «Πομάκοι» και «Ρωμά» (και γιατί άραγε τόση σιωπή για το δικαίωμα και αυτών των ανθρώπων να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα), αν έχει ακούσει τι ισχύει διεθνώς για τους μουφτήδες, αν έχει αναρωτηθεί πώς συντηρούνται και πώς χρηματοδοτούνται όλοι οι εν Θράκη παράνομοι τουρκο-σύλλογοι, αν είχε την ευθιξία να ρωτήσει γιατί τιμωρήθηκαν οι τουρκοφυλλάδες, αν ο δημόσιος υπάλληλος κύριος Κουράκ που συνομίλησε μαζί του, είχε την απαιτούμενη σχετική υπηρεσιακή άδεια για να μιλήσει για θέματα της υπηρεσίας του, κλπ, κλπ, κλπ.

Οι Τούρκοι έχουν βρει τρόπο να διαδίδουν τις απόψεις τους σε όλη, την Ευρώπημε εμάς να βρισκόμαστε όπως πάντα στην αγκαλιά του Μορφέα. Το μόνο που μας απομένει, είναι να κατεβαίνουν στο ΥΠΕΞ, και να μας δίνουν και πρόγραμμα των κινήσεών τους έτσι για να μην ....αγχωνόμαστε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : 
η Ελλάδα τελικά πάνω από την Αθήνα έχει εδάφη ή όχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ : ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ : ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Νέα κίνηση στο χώρο της "καθαρής" δεξιάς, εν αναμονή - αν και εφ'όσον - της ... ολικής επαναφοράς του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της παράταξης. Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία που κινείται η ομάδα των βουλευτών και στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και άλλων όπως οι Ν. Νικολόπουλος, Θ. Σολδάτος και Γ. Κασαπίδης οι οποίοι απέχουν από την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά δεν απέχουν από την ιδέα της επαναφοράς Καραμανλή.

Η ομάδα των πρώην "Ανεξάρτητων", Κ.Μαρκόπουλου (ο συγκεκριμένος εντυπωσιάζει με την ιδεολογική του συνέπεια και τις πατριωτικές του θέσεις αφού θα μπορούσε τώρα να ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης αν δεν διαφωνούσε κάθετα με την πολιτική του Μνημονίου)) . Χρ. Ζώης, Κ. Μαρκόπουλος, Ι. Μανώλης, Ι. Κουράκος, Μιχ. Γιαννάκης και Δ. Σταμάτης και άλλα στελέχη όπως οι Χρ. Λύτρας, Χαρ. Αποσκίτης, Ν. Δρίτσας, Θ. Μοσχοβίτης του στενού κλίματος Μαρκόπουλου), Ν. Μπάλτας, αντίθετα με ότι αναμένεται δεν πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία κόμματος.

Θα αναμένουν τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξουν. Η βιωσιμότητα ενός νέου σχήματος, κατ'αρχήν θα κριθεί δημοσκοπικά. Αν δηλαδή διαφανεί ότι καταφέρνουν να "ψαλιδίσουν" της Χρυσή Αυγή.
Χωρίς υπερβολές, αυτή την στιγμή το στοίχημα όλων είναι να "κοπούν" τα φτερά της Χρυσής Αυγής. Για πολλούς και διάφορυς λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν. Τόσο η ΝΔ, όσο και ο Π.Καμμένος, βλέπουν το ποσοστό των "σκληρών" της δεξιάς και ζαλίζονται.

Ο ίδιος ο Α.Σαμαράς, όπως μας μεταφέρει απόλυτα έγκυρη πηγή του Μαξίμου, στις ιδιαίτερες συνομιλίες του με την Α.Μέρκελ, την έχει "απειλήσει" με ... προέλαση της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που δεν επαυξηθεί "το πνεύμα αλληλεγγύης" διάβαζε να εγκριθούν τα δανειακά πακέτα - προς την Ελλάδα!

Ήδη εκτιμούν ότι έχουν "φρενάρει" την ΧΑ δημοσκοπικά στο 12% ή και πιο κάτω, σε σχέση με το 14% που κατέγραφε πριν δυο μήνες.
Και το "ψαλίδισμα" της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνο στοίχημα εντός Ελλάδος. Είναι και στοίχημα εκτός Ελλάδας...

Εν πάση περιπτώσει ο χώρος της κεντροδεξιάς μέχρι και της καθαρόαιμης δεξιάς που αυτή την στιγμή έχει "μετακομίσει" στην Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν ξεκαθαριστεί τι σκοπεύει να πράξει ο Κ.Καραμανλής.

Ο οποίος το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι υπάρχοντος του Α.Σαμαρά δεν το συζητά καν για επάνοδο. Άρα η επιστροφή του Κ.Καραμανλή συνδέεται με την αποχώρηση του Α.Σαμαρά, κάτι που δεν διαφαίνεται άμεσα στον ορίζοντα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : 
 εσείς πιστεύετε ότι η χρυσή αυγή παίρνει σε τέτοιο βαθμό ψήφους από τον χώρο της ν.δ. ώστε να μπορούμε να μιλάμε για διαρροές ψήφων όπως πχ στην περίπτωση του Καμμένου;;;;;;;
Όπως και να 'χει η κατάσταση αν πράγματι γυρίσει ο Καραμανλής τότε θα κάνει μεγάλο λάθος, αν θέλει να σώσει το τομάρι του......

Είχε την ευκαιρία του -για μένα- να μιλήσει όταν μας έβαλε ο Τζέφρυ στο ΔΝΤ και να τον κοροϊδέψει κι όλας που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν......Με αυτόν τον τρόπο πράγματι θα μπορούσε να κερδίσει ίσως κάποιους πόντους ως πολιτικός/πρώην πρωθυπουργός αφού πέρα από τις κινήσεις του με τη Ρωσία και το βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι δεν έκανε τίποτα άλλο...άφησε τους κηφήνες να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο με αποτέλεσμα όλην την ώρα να μαθαίνουμε νέα σκάνδαλα, θα μου πεις σε αυτό βοήθησαν και οι εφημερίδες που ήθελαν να φέρουν τον Τζέφρυ στην εξουσία δεν παύει όμως αυτός ο άνθρωπος να έχει μείνει στο μυαλό μας ως ένας τεμπέλης πρωθυπουργός παρά κάποιος που προσπάθησε να προσεγγίσει τον Πούτιν........

Εν κατακλείδι αν γυρίσει κάποτε ο Καραμανλής δεν νομίζω να καταφέρει να προσεγγίσει τον άνθρωπο που ψήφισε χρυσή αυγή, με τη λογική πως αυτό το κόμμα στηρίχθηκε από ανθρώπους νέους αλλά  και από παθώντες του πολυπολιτισμού.. 

( για τον νέο ο Καραμανλής είναι ένας τεμπέλης που κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργός έγιναν πολλά σκάνδαλα και τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 που έδωσαν αφορμή στον ΣΥΡΙΖΑ να μπει στα σχολεία, και για τους 2ους είναι ακόμη ένας που δεν έκανε τίποτα για τους λαθρό -και να μην ξεχνάμε τις πυρκαγιές στην Ηλεία και ότι τελικά ΚΑΝΕΙΣ δεν αποζημιώθηκε όπως είχαν τάξει και τέλος πάντων το πως διαχειρίστηκαν την κατάσταση.......... )

 

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ : ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΙΔΩΝ (PDIU) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συμμαχία φιλοσκοπιανών και τσάμηδων ενόψει των Ευρωεκλογών του 2014 στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απο την ιστοσελίδα  aftonomi.gr, εκπρόσωποι του φιλοσκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο» διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία, με στόχο τη δημιουργία ενιαίου μετώπου κατά της χώρας μας στα διεθνή φόρα.

Το «φλερτ» φιλοσκοπιανών με τους Τσάμηδες, ξεκινάει από τον Μάιο του 2009, όταν το μέλος του «Ουράνιου Τόξου» Δημήτρης Ιωάννου, συναντήθηκε με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Tahir Muhedini, στον οποίον πρότεινε ευθέως συνεργασία, προκειμένου να καθίσουν στο σκαμνί την Ελλάδα.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, ο κ.Ιωάννου τόνισε μεταξύ άλλων: «Μεταξύ μας βιώνουμε μια κοινή μοίρα. Χαιρόμαστε για την γνωριμία και ελπίζουμε πως θα έχουμε μελλοντική συνεργασία. Επειδή έχουμε κοινά προβλήματα, το «Ουράνιο Τόξο» ως μέλος του κόμματος «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία», έχουμε τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε σχετικά με την παρουσίαση των δικών σας προβλημάτων. Σύντομα θα ξεκινήσει μια διαδικασία στην Ελλάδα μια δικαστική διαδικασία κατά της Ελλάδας, σχετικά με τις περιουσίες των Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων, όπου θα ζητηθεί από την Ελλάδα η επιστροφή των περιουσιών και της ιθαγένειας αυτών των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό εμείς θέλουμε να σας προτείνουμε, επειδή ήδη έχουμε μια καλή δικηγορική ομάδα, εάν θέλετε και εσείς να πάρετε μέρος σε αυτή τη διαδικασία, για να διεκδικήσουμε από κοινού τα δικαιώματα μας. Το «Ουράνιο Τόξο» έχει δημοσιοποιήσει την ιστορία και τα προβλήματά σας ελπίζω πως θα συναντιόμαστε και θα συνεργαζόμαστε συχνότερα».
 
Απαντώντας ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Tahir Muhedini, αποδέχτηκε την πρόταση για συνεργασία με το «Ουράνιο Τόξο», εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στους «κακούς» Έλληνες, για την «γενοκτονία» που δήθεν διέπραξαν εις βάρος τους στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 Δήλωσε συγκεκριμένα:

 «Αν και είμαστε απομακρυσμένοι τα προβλήματά μας είναι παρόμοια. Το κόμμα μας, Κόμμα Δικαίου και Σύνδεσης, ήδη συμπληρώνει τέσσερα χρόνια λειτουργίας. Το πρόγραμμά μας, αφορά κυρίως η επίλυση των προβλημάτων των Τσάμηδων. Υπήρξαν καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας... ακόμη χειρότερο γιατί ο αλβανικός πολιτικός κόσμος σιωπούσε. Είχαμε την κακή μοίρα να περάσουμε από μια γενοκτονία με επικεφαλής τον στρατηγό Ζέρβα, που ξεκίνησε στις 24/9/1944 στην Παραμυθιά όπου ξεκίνησε η σφαγή, σκότωσαν αθώους ανθρώπους. Σφάγιαζαν μωρά 6 και 7 μηνών και τα έψηναν στη σούβλα. Μια γυναίκα την έκαψαν ζωντανή στην πλατεία της Παραμυθιάς. Οι άντρες του Ν. Ζέρβα έκαναν γενοκτονία σε αυτόν τον λαό. Μετά την Παραμυθιά πήγαν στην Ηγουμενίτσα και σε άλλα μέρη όπου συνέχισαν τις σφαγές. Το χειρότερο είναι πως η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε και πρέπει να σέβεται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι εκτελεστές της εθνοκάθαρσης, όπως ο Ν. Ζέρβας, παρουσιάζονται σήμερα στην Ελλάδα ως εθνικοί ήρωες. Οι Τσάμηδες που ζουν σήμερα στην Αλβανία, ζητούν την αξιοπρέπεια τους. Το 1953 μας αφαιρέθηκε ομαδικά η ελληνική ιθαγένεια παρά την θέληση μας. Εμείς ζητάμε ότι και εσείς. Την επιστροφή της ιθαγένειας. Οι Τσάμηδες είχαν ελληνική ιθαγένεια, αλλά αλβανική εθνική καταγωγή. Αυτό είναι καταπάτηση των διεθνών και ευρωπαϊκών κανονισμών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΣΔΟΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Έρευνες για εισροή μαύρου χρήματος για αλυτρωτική προπαγάνδα

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην πρόθεση των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών να διερευνήσουν την εισροή μαύρου χρήματος στα ταμεία συλλόγων και ΜΚΟ στη Μακεδονία και τη Θράκη, που προωθούν θέσεις των Σκοπίων και της Τουρκίας στα διεθνή φόρα κατά της χώρας μας.

«Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούν διεξοδικά οι ελεγκτικές αρχές. Πού βρίσκουν τα χρήματα οι κύριοι και οι κυρίες αυτών των συλλόγων και των ΜΚΟ για να προπαγανδίζουν χυδαία κατά της χώρας μας, κάνοντας λόγο για “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα;» δήλωσε στο Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα» ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προτίθεται να φέρει το θέμα στη Βουλή με σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Το ότι τροφοδοτούνται με χρήμα από το εξωτερικό το ομολογούν άλλωστε οι ίδιοι οι φιλοσκοπιανοί, οι οποίοι τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος πήρε πόσα και πού τα αξιοποίησε! Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει αφορά στο πού καταλήγουν εμβάσματα και ποσά που συγκεντρώνονται σε γκαλά Σκοπιανών των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι βολές στρέφονται κυρίως κατά του προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) «Μορφωτική και Πολιτιστική Κίνηση Έδεσσας» κυρίας Ευγενίδας Νατσουλίδου, γράφει η εφημερίδα, εκπροσώπου στην Ελλάδα της λεγόμενης «United Macedonian Diaspora», της ισχυρότερης οργάνωσης Σκοπιανών των ΗΠΑ που έχει έρθει σε ρήξη με το φιλοσκοπιανό «Ουράνιο Τόξο», το οποίο μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ως μοναδικός εκπρόσωπος των μελών της υποτιθέμενης σκοπιανής «μειονότητας» στη χώρα μας.

Μέχρι πρότινος στη φιλοσκοπιανή ιστοσελίδα novazora.gr υπήρχαν αναρτημένα σχόλια με βαριές καταγγελίες για την τύχη εμβασμάτων από το εξωτερικό, που έως και σήμερα… αγνοείται.

Δε θα αγνοείται για πολύ ακόμη, συνεχίζει το δημοσίευμα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές θα ασχοληθούν με το θέμα, διερευνώντας εάν τα ποσά αυτά έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί και αν ξοδεύτηκαν στη συνέχεια με διαφανείς διαδικασίες.

Πάντως, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διέγραψαν τα σχόλια και απενεργοποίησαν τη δυνατότητα σχολιασμού. 
 
ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

ΑΛΒΑΝΙΑ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ....

ΑΠΟΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....

- Η ομολογία του απογραφέα για τις ατασθαλίες στην απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία δικαιώνει την στάση ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ!


Για ατασθαλίες στην τελευταία απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία, το 2011, κάνει λόγο πολίτης που εργάστηκε ως απογραφέας την περίοδο εκείνη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Γκαζέτα Σκιπτάρε" των Τιράνων. 

Ο απογραφέας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του (δημοσιεύονται μόνο τα αρχικά του, L.S.) μιλά για ατασθαλίες που ο ίδιος, συνάδελφοί του αλλά και ελεγκτές έκαναν κατά την απογραφή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε- μεταξύ άλλων -ότι η Στατιστική Υπηρεσία της χώρας INSTAT, που διενήργησε την απογραφή, ξεκίνησε την εκπαίδευση των απογραφέων και των ελεγκτών δύο εβδομάδες προτού ξεκινήσει η απογραφή και παρά το γεγονός ότι οι οδηγίες της Υπηρεσίας ήταν άψογες, στην πράξη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. 

"Για πολλά από τα ερωτήματα του ερωτηματολογίου δεν κάναμε καθόλου ερωτήσεις, τα συμπλήρωνα εγώ ο ίδιος. Ποτέ δεν ρώτησα, για παράδειγμα, εάν οι οικογένειες είχαν ψυγείο, πλυντήριο κ.ά... Έκανα μόνο τις βασικές ερωτήσεις, όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και τόπο γέννησης και εάν εργάζονταν. Το ερωτηματολόγιο ήταν ογκώδες και πολλές ερωτήσεις προκαλούσαν δυσφορία στους πολίτες. Εμείς οι απογραφείς δεν κάναμε πολλές ερωτήσεις- ήταν και θέμα χρόνου, έπρεπε να εκπληρώναμε και το καθήκον μας, που ήταν 4-5 συνεντεύξεις την ημέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

"Τις πρώτες ημέρες συμπλήρωσα τις απαντήσεις με μολύβι, κάτι που δεν επιτρέπονταν, ενώ αργότερα χρησιμοποίησα στυλό. Στα κεντρικά γραφεία, όμως, έβλεπα πολλούς απογραφείς που έκαναν διορθώσεις με γόμα στις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια και αυτό το έκαναν παρουσία και των ελεγκτών. Οι ελεγκτές ποτέ δεν αντέδρασαν, μετείχαν μάλιστα και αυτοί στο σβήσιμο και στη συμπλήρωση με στυλό στοιχείων" παραδέχεται ο απογραφέας. 

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την ερώτηση για το θρήσκευμα, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μεταξύ των ορθοδόξων, με τελευταία αυτή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας που χαρακτηρίζει "εντελώς ανακριβή και απαράδεκτα" τα στοιχεία για τη θρησκευτική διαστρωμάτωση του πληθυσμού (σ.σ. η απογραφή εμφανίζει τους ορθόδοξους ως τρίτη σε μέγεθος θρησκευτική ομάδα, μετά τους καθολικούς, με ποσοστό 6,75%), ο απογραφέας απάντησε: "Στο ερωτηματολόγιο, η ερώτηση αυτή ήταν κάπως μπερδεμένη και πολλοί δεν την καταλάβαιναν. Έπρεπε να την εξηγείς στους ανθρώπους. Η ερώτηση αυτή εξαρτιόταν πολύ από τους απογραφείς. Θα έπρεπε ο απογραφέας να κάνει όσο το δυνατόν πιο απλά αυτή την ερώτηση στους πολίτες. Εγώ τους ρωτούσα εάν ήταν μουσουλμάνοι, ορθόδοξοι ή καθολικοί, διότι έπρεπε να συμπληρώσουμε οι ίδιοι αυτή την απάντηση".

με πληροφόρηση από το ΑΠΕ / aftonomi.gr

ΠΗΓΗ : ellinonpaligenesia.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΪΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ....



Γράφει: Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
 
Είναι βουλευτής του Σύριζα, θεωρεί δευτερεύον θέμα το όνομα των Σκοπίων και αποδίδει την όλη διαμάχη σε «συμφέροντα Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία», όπως αποκαλεί τη γειτονική χώρα!
 
Αρκεί, άραγε, το γεγονός ότι η Ιωάννα Γαϊτάνη (περί αυτής πρόκειται) προέρχεται από τη Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, για να δικαιολογήσει το «φάλτσο» της;
Μάλλον ναι. Αν διαβάσει κανείς τη δήλωσή της, με την οποία επιχειρεί να απαντήσει στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον της, θα δει ότι τη στοχοποιούν «οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζών, που καρπώνονται μίζες δισεκατομμυρίων από τους εξοπλισμούς, τους οποίους δικαιολογούν με την καλλιέργεια εθνικισμών και ψεύτικων φόβων στο λαό»!
 
Για λόγους τακτ, μάλλον, παραλείπει το διεθνές σιωνιστικό κίνημα, την Κου Κλουξ Κλαν και τους Ολλανδούς Μπόερς -πιθανώς και τους μοχθηρούς οπαδούς του Αντίχριστου!
Δηλαδή, δεν είναι οι Σκοπιανοί, που μια ωραία πρωΐα έκαναν σημαία τους τον ήλιο της Βεργίνας, ούτε εκείνοι που συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμά τους τον αλυτρωτικό όρο της Μεγάλης Μακεδονίας (που φτάνει έως τη Θεσσαλονίκη), ούτε εκείνοι που έστησαν στις πλατείες τους αγάλματα του Μεγαλέξανδρου.
Όχι είναι οι Έλληνες καπιταλιστές…
 
Δεν θα ήταν παρά μια ακόμη γραφική περίπτωση (από τις τόσες που κυκλοφορούν στη χώρα).
Δεν θα επέβαλε τον σχολιασμό όσων είπε ούτε και το γεγονός ότι πρόκειται για βουλευτή. Μήπως είναι η πρώτη ή η τελευταία που εκστόμισε μιά μεγαλοπρεπή αρλούμπα;
Το θέμα δημιουργείται μόνο επειδή μιλάμε για βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αύριο ίσως γίνει κυβέρνηση.
 
Με δυο λόγια, μάλλον πρέπει να ξαναδεί ο Αλέξης Τσίπρας τη σύνθεση της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Η κυρία Γαϊτάνη δεν είναι η μόνη φωνή που φαλτσάρει -παρέλκει να τις ονοματίσω, τις ξέρουμε όλοι.
 
Εντάξει, τώρα όλα έγιναν εκ των ενόντων και δεν υπήρχε χρόνος για λεπτομερείς αξιολογήσεις, καθώς ο Σύριζα εκτοξεύτηκε από το 4% στο 27%.
Την επόμενη φορά, όμως, θα πρέπει να γίνουν προσεκτικότερες επιλογές, μιας που οι βουλευτές ενδέχεται να στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία.
 
aixmi.gr

ΤΟΥΡΚΙΑ : ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ...

Εκπρόσωποι των μειονοτικών χριστιανικών κοινοτήτων στην Τουρκία, εκφράζουν την αντίθεση τους στο να συμπεριληφθεί το μάθημα των θρησκευτικών στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι κοινότητες θεωρούν ότι το μέτρο θέτει τους μειονοτικούς μαθητές σε μειονεκτική θέση. Το μάθημα των θρησκευτικών έχει γίνει τα τελευταία χρόνια υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές ασχέτως θρησκεύματος.

 Η απόφασή αυτή έρχεται σε αντίθεση με επανειλημμένες αποφάσεις τόσο των τουρκικών δικαστηρίων όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τουΣυμβουλίου της Ευρώπης, ενώ η νέα ρύθμιση επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο το θέμα της υποχρεωτικής διδασκαλίας των θρησκευτικών.

Ο Φερμανί Αλτούν, ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή για τη σύνταξη του νέου συντάγματος στην τουρκική εθνοσυνέλευση ως εκπρόσωπος της κοινότητας των Αλεβί, επισήμανε πως το «το κράτος δεν σέβεται πλέον τα ευρωπαϊκά πρότυπα της ελευθερίας της θρησκείας και της συνείδησης». Στα μειονοτικά σχολεία διδάσκεται διαφορετική διδακτική ύλη από εκείνη η οποία διδάσκεται στα σχολεία της μέσης εκπαίδευσης.

Βάσει της νέας απόφασης θα περιλαμβάνονται 13 ερωτήσεις στις τελικές εισαγωγικές εξετάσεις ενώ το κόστος σε μόρια όσων δεν θα μπορέσουν να τις απαντήσουν φτάνει μέχρι και τα 15. Με βάση τα επίσημα στοιχεία του τουρκικού κράτους το 98% των κατοίκων της Τουρκίας είναι μουσουλμάνοι, ενώ μόνο το 0,4% (320.000) είναι χριστιανοί.

 Κάτω από 0,1% είναι το ποσοστό των Εβραίων, Βουδιστών και Ινδουιστών. Μόνο το 0,1% δηλώνουν ότι δεν ανήκουν σε καμία οργανωμένη θρησκεία. Οι κρυπτοχριστιανοί όμως του Πόντου και των παραλίων καθώς και τα εκατομμύρια των Αλεβιτών ουδέποτε καταγράφησαν.

ΠΗΓΗ : eglimatikotita.gr

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ''

......ξαφνικά ορισμένα μέλη του κόμματος του Πάνου Καμμένου θεώρησαν ότι ως κόμμα έχουν μείνει άπρακτοι και για αυτό θεώρησαν σωστό να φύγουν κι έτσι να δημιουργηθούν εσωκομματικές εντάσεις......

......πολλοί από αυτούς -δεν είμαι σίγουρος αν είναι όλοι,για να πω την αλήθεια-
είναι πρώην στελέχη της νέας δημοκρατίας......
κι αμέσως λοπόν επιβεβαινώνεται έμπρακτα το μεγάλο -κατά τη γνώμη μου- λάθος του Καμμένου όταν ξεκίνησε τις διαδικασίες για την επάνδρωση της παράταξής του..... τη ψρησιμοποιήση πολλών ατόμων οι οποίοι ήταν ήδη βουλευτές και μάλιστα της ν.δ. ..........

Υπάρχει η άποψη ότι το όλο σκηνικό αποτελεί προϊόν διεργασιών του Σαμαρά, αν και επίσημα η ν.δ. απέχει να κάνει δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στο κόμμα παρασκηνιακά πιστεύεται ότι όσοι θα ήθελαν να επιστρέψουν είναι ευπρόσδεκτοι με την προϋπόθεση να μην κάνουν δηλώσεις κατά του Σαμαρά......
άλλοι λένε ότι απλά ο Καμμένος μετά από αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει όλους αυτούς που τον θεωρούν -και τον θεωρούσαν από την αρχή- ανίκανο,μικρό και τυχοδιώκτη....
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι θύμα πλεκτάνης και ότι προσπαθούν να τον ρίξουν τώρα που ξεκίνησε το κόμμα του να αποκτά δύναμη στις δημοσκοπήσεις.....

Όπως και να έχουν τα πράγματα προσωπικά πιστεύω ότι απλά ο Καμμένος έκανε ατυχή εκλογή προσώπων και αυτό φαίνεται από την προσδοκία όλων αυτών που έφυγαν από τους ΑΝ.ΕΛΛ.
να δημιουργήσουν μια δική τους παράταξη με ιδεολογία που θα καλύπτει όλο το φάσμα μεταξύ μετριοπαθών ατόμων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι και την άκρα δεξιά.........

Πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις ένα κόμμα το οποίο προσπαθεί να πάρει ψήφους από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.μέχρι και την χρυσή αυγή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πόσο μάλλον όταν αυτό το κόμμα έχει ως πρωτεργάτες ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι άγνωστοι στον χώρο της Βουλής......

σχετικά με το νέο κόμμα των '' πρώην του Καμμένου '' μπρείτε να δείτε ΕΔΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ : ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ.........


Όταν "κομπάζει" ένας από τους βασικούς προμηθευτές σε κοτόπουλα, των Ορθόδοξων Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ότι τα σφάζει με τον ειδικό, μουσουλμανικό, τελετουργικό τρόπο "χαλάλ", τότε προκύπτει πολύ σοβαρό ζήτημα, γιατί ακόμα εξ' όσων γνωρίζουμε ο Ελληνικός Στρατός πολεμάει Υπέρ Πίστεως, και Πατρίδος (υπέρ βωμών, και εστιών, κατά τους αρχαίους προγόνους μας).

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία Μουσουλμανική προσευχή  και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο  λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ". Να θυμίσουμε ότι το
Αλλάχου Εκμπάρ είναι δημοφιλής προσφώνηση των ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία όταν εκτελούν αμάχους, και στρατιώτες του Άσαντ.

Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι μη Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. Πρόκειται φυσικά για θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και αυτό συμβαίνει σε μια χώρα όπου εμφανίζονται διάφοροι "προοδευτικοί" οι οποίοι ζητούν την αποκαθήλωση των Εικόνων από τους δημόσιους χώρους, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνουν κρέας σφαγμένο με τελετουργικό τρόπο!

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα δείτε τα εξής:

Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία.

Για το θέμα διαβάζουμε στο Xanthi Press :

Το κρέας που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι γίνεται αντικείμενο θρησκευτικής και πολιτικής εκμετάλλευσης καθώς η γραμμή που ακολουθείται μέσα από τους θρησκευτικούς χώρους της μειονότητας υπαγορεύει την κατανάλωση κρέατος μόνο από εγκεκριμένους κρεοπώλες, οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής και «διαβάζουν» τα κρέατα κατά τη σφαγή τους! Για να αποδειχθεί αυτή η προϋπόθεση επιστρατεύεται ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου (ο νόμιμος μάλιστα και όχι ο ψευδομουφτής) ο οποίος εκδίδει βεβαιώσεις ότι συγκεκριμένοι παραγωγοί κρέατος έχουν τη σχετική πιστοποίηση που ονομάζεται Χαλάλ !

Είπατε τίποτα;

O Μουφτής βεβαιώνει ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση  καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή. Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Τα κοτόπουλα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ καταναλώνονται από όλη την Ελλάδα, και τις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλλον κανείς δεν ήξερε ότι έχουν σχετική πιστοποίηση, παρότι θα έπρεπε, καθότι εγείρεται σοβαρό λατρευτικό ζήτημα.

Επίσης έχει αναφερθεί, ότι στιν τιμή του κοτόπουλου που αγοράζουμε, προστίθετε ένας "κρυφός φόρος" για την πιστοποίηση Χαλάλ, όπου και τον εισπράτει από την εκάστοτε εταιρεία που έχει πιστοποίηση χαλάλ, η Μουσουλμανική κοινότητα.

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι πολίτες το γνωρίζουν αυτό; Για αυτούς πληρώνει κανείς κανένα φόρο;

defencenet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ........

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....